Töltött gomba

Ki gondolta volna, hogy három szem gombából is lehet egy kiadós uzsonnát készíteni? Ime!

Hozzávalók

1 adag

3 db szép nagy barna csiperke
Jalapeno savanyítva kb.6 karika
1 db koktélparadicsom
Kis darabka vaj
6 darab vöröshagyma karika
Ízlés szerint trappista sajt
Hegyes erős zöldpaprika karika 6 karika
2 ek tejföl
Kb. fél dl olívaolaj

Elkészítés

  1. Sütőpapírra teszem a gombákat és mindegyikbe dobok vajat.
  2. Megsózom.Teszek a gombába paprika karikát majd paradicsom karikát is.Ezeket is megsózom.
  3. A tetejét megszórom trappista sajttal.
  4. Meglocsolom olíva olajjal.Közepes lángon sütöm amíg a sajt rá nem pirul.
  5. Én tartármártás helyett tejföllel fogyasztottam és savanyított jalapeno karikával magvas zsemlével.

Ha tetszett, akkor oszd meg, vagy / és like 🙂 :